Slapeloosheid

Al geruime tijd last van inslaapproblemen en onrustig gevoel. Al bij het eerste bezoek een goed gevoel. Saskia is een hele prettige lieve vrouw, geeft rust, neemt de tijd, zeer vakkundig! Na een paar behandelingen is de onrust weg en het inslapen gaat een stuk beter. Ben heel erg tevreden.

21-3-2019 Mw S.B. – Slapeloosheid 5*

Zeer tevreden over mijn bezoekjes aan Saskia. Ze heeft me enorm geholpen met mijn slapeloosheid en mijn hoofdpijn. De behandeling verloopt altijd rustig, met een lekker kopje thee en heerlijk muziek op de achtergrond. Een echte aanrader!

26-5-2018 Sanne – Slapeloosheid 4*

Ik ken Saskia al geruime tijd maar had niet de illusie dat iets of iemand mij kon helpen met mijn slaapprobleem. Al jaren slaap ik slecht of helemaal niet. ( Doodmoe en niet in slaap kunnen komen of in slaap storten om 23.30u en dan wakker worden om 0.22u …..) Ben onder behandeling geweest bij een slaapcentrum. Het zou kunnen dat slaapapneus mij wakker houden. De cpap helpt echter niet bij het slapen wel tegen het snurken (volgens mijn vrouw). “Probeer het dan eens” heeft Saskia zo vaak gezegd maar ik had, eigenwijs als ik ben, geen vertrouwen in accupunctuur. Ik heb echter mogen ervaren dat na de eerste behandeling, in december 2016, ik al gelijk de eerste nacht tot 8 uur heb geslapen. In januari 2017 heb ik nog een behandeling gehad. Nog steeds gaat het slapen goed.

11-7-2017 Frans Palm – Slapeloosheid 5*