Hoofdpijn

Saskia heeft mij ondersteund met haar behandelingen nadat ik wilde stoppen met mijn pijnstillers en medicatie voor mijn Migraine. Het bleek dat de bloedwaarde van mijn lever veel te hoog was waardoor ik waarschijnlijk steeds vaker hoofdpijn en wolken in mijn hoofd voelde en overdag moest rusten op de bank. Na eerst 2 weken elke dag  hoofdpijn te voelen en na nog een migraine aanval  bleef na de 3e behandeling mijn hoofdpijn weg iets wat ik nooit meer verwacht had na zoveel jaren last van Migraine te hebben gehad.  Het voelt als een begin van een 2e leven durf ik na een half jaar verlost te zijn van mijn hoofdpijnen te zeggen. Daarnaast voel ik me energiek en heb ik mijn rust momenten op de bank overdag nauwelijks meer nodig.

Ik heb wel een zevental behandelingen met steeds langere tussenpozen van haar gehad en als ik mij nu niet goed voel zal ik eerst Saskia bezoeken. Zij is een fijne rustige persoonlijkheid en het is al rustgevend om op haar bank tijdens de behandeling met zachte mooie muziek te mogen liggen. Ik ben haar heel dankbaar!!

4-9-2023 – Kim van de Kamp – Hoofdpijn 5*

Lange tijd had ik dagelijks last van hoofdpijn en regelmatig migraine. Na de behandelingen van Saskia is dit sterk verminderd. Migraine heb ik bijna helemaal niet meer, en hoofdpijn nog maar zelden en minder hevig. Ook goede tips gekregen wat betreft voeding om mijn vermoeidheid te verminderen. Erg blij dat ik dit heb gedaan en voelde me erg op mijn gemak bij Saskia!

18-12-2022 – Amy – Hoofdpijn 5*

Al jaren last van migraine, ook onder behandeling bij de hoofdpijnkliniek in het LUMC maar ook zij konden niets voor mij doen, behalve medicatie voorschrijven. Gestart met acupunctuur bij Saskia, en nu twee maanden verder, zijn de aanvallen beduidend minder en minder heftig en heb weer meer energie.

11-11-2017 Karin – Hoofdpijn 5*