Algemeen

Saskia is een fijn mens met een bekwame, down-to-earth benadering van acupunctuur. Alles met heerlijke rust en een lekkere lach … Alle klachten waren na een paar behandelingen weg. Dankjewel Saskia!

25-6-2019 Leon – Algemeen 5*

Saskia is mijn inziens een vakkundig acupuncturist met een mooi luisterend oor. Samen maak je de balans op wat er nodig is, en die aanpak verandert tijdens de duur van de behandeling waar nodig; elke keer weer afgestemd op dat wat er op dát moment nodig is. Naast haar kennis en kunde, krijg je ook zelf praktische tips aangereikt om tussen de behandelingen door je lichaam daar waar nodig te kunnen ondersteunen. Die gecombineerde aanpak komt de heling ten goede en maakt ook dat je je lichaam beter leert kennen, en dus minder makkelijk in dezelfde kwaal terugvalt.

18-11-2016 Puck – Algemeen 4*

Ik vind Saskia’s begeleiding warm, open, met een glimlach en rust.

20-2-2019 Bianca – Algemeen 4*

Nadat ik een aantal malen bij KNO-artsen was geweest voor gehoorklachten en problemen met neus- en andere holtes ben ik naar alternatieven gaan zoeken. In tegenstelling tot de KNO-artsen luisterde Saskia wel heel goed naar mijn klachten en wist daar de juiste behandeling op af te stemmen. Bovendien is zij een heel prettig, rustig en vriendelijk persoon bij wie je je meteen op je gemak voelt.

8-8-2017 Ankie – Algemeen – 5*

Saskia Schuijt heeft vele jaren als acupuncturiste gewerkt in ons Centrum voor Integrale Geneeskunde in Amsterdam. Wij hebben Saskia daar leren kennen als een zeer kundig en gedreven behandelaar en ook als een geweldig mens en een bijzonder prettige collega. Ik kan iedereen zonder meer aanbevelen zich aan haar goede zorgen toe te vertrouwen.

23-11-2016 Paul Pelsma – Algemeen 5*