Stoppen met roken

Na een tip van een vriend is het mij eindelijk gelukt te stoppen met roken met hulp van Saskia en haar acupunctuur praktijk. Ik voelde mij vanaf het begin erg op mijn gemak bij Saskia, die niet oordeelt maar wel met goede adviezen en hulp komt. Ik had drie sessies nodig en inmiddels geniet ik van een rookvrij leven, heerlijk! Ook niet onvermeld mag blijven het boek dat Saskia mij aanraadde te lezen voordat ik bij haar de eerste sessie had met de titel: Opgelucht. En dat ben ik inmiddels. Ik kan deze combinatie van boek en acupunctuur bij Saskia iedere verstokte roker van harte aanbevelen.

23-5-2022 Monique – Stoppen met roken 5*

Nadat ik een poging had gedaan middels een traject via mijn huisarts en met pleisters wilde stoppen met roken, ben ik bij Saskia terecht gekomen. Wat een ontzettend lieve vrouw! Ik kon direct bij haar terecht wat voor mij goed uitkwam, omdat ik al midden in mijn poging zat.

Nadat ik voor mijn eerste afspraak, bij Saskia de deur uit ben gelopen heb ik geen sigaret meer aangeraakt.

Ik ben zo goed als, vergeten dat ik rookte! Saskia en de behandeling zelf zijn uitermate rustgevend. Ik heb dit als erg prettig ervaren en ben om die reden ook inmiddels 4 keer bij Saskia geweest voor een behandeling. Niet omdat dit perse nodig was, om het stoppen vol te houden. Maar omdat het mij als persoon erg veel rust gaf.

Zo heeft Saskia mij niet alleen geholpen met het stoppen met roken. Door het stoppen, kwam ik moeilijker in slaap, was ik regelmatig emotioneel en wilde ik meer eten. Toen ik haar dit aangaf, heeft zij mij ook hierbij geholpen. Inmiddels ben ik al bijna een maand gestopt. Saskia bedank

29-9-2020 Z.B. – Stoppen met roken 5*

Saskia is een lieve vrouw bij wie ik me gelijk op mijn gemak voelde. Ze heeft me erg goed geholpen bij het stoppen met roken. Ik ben de eerste weken erg goed en ontspannen doorgekomen en na 3 behandelingen nergens last van, eigenlijk direct al na de eerste behandeling!

16-10-2018 Inge – Stoppen met roken 5*

Gestopt met roken! Inmiddels 5 maanden. Dankzij de bijzonder rustgevende, bemoedigende en ondersteunende houding/behandeling van Saskia!

13-11-2017 Monique – Stoppen mer roken 5*

Het heeft mij vooralsnog enorm geholpen om van het roken af te komen. Daarnaast is Saskia een rustgevend persoon die je snel op je gemak laat voelen.

21-11-2016 Sabine – Stoppen mer roken 5*