Over Saskia Schuijt- Acupuncturist

Over Saskia Schuijt acupuncturist

Ik ben Saskia Schuijt. Sinds 2003 ben ik als acupuncturist een eigen praktijk gestart. Gezondheid heeft altijd mijn interesse gehad. Ik prijs me gelukkig dat ik door middel van acupunctuur mensen mag helpen om zich beter in balans te voelen en ze te leren dat ook zelf in stand te houden.

Studie acupunctuur

Acupunctuur Saskia Schuijt

Eerst heb ik een westerse medische basisopleiding gevolgd bij het Anglo Dutch Intitute for Oriental Medicine. Daarna heb ik de 3 jarige Acupunctuur opleiding bij de TCMA gevolgd. Daarnaast ben ik ook meteen een massageopleiding gaan volgen die ik als een mooie aanvulling zag voor in mijn praktijk. Alle opleidingen heb ik afgerond.

Gedurende mijn  studie acupunctuur heb ik een massage-bedrijfje opgestart voor stoelmassage op de werkplek en backstage massage bij festivals en concerten van o.a. Mojo concerts. Muziek is naast TCM een andere passie van mij. Dus dat is een erg leuke aanvulling op mijn dagelijkse werk in mijn acupunctuurpraktijk.

CIG Amsterdam

Toen ik mijn opleiding afgerond had ben ik in 2005 gevraagd door mijn oude docente Marijke Pfeiffer om in het Centrum voor Integrale Geneeswijzen in Amsterdam te komen werken. Waar ik 7 jaar met veel plezier gewerkt heb.

Den Haag en Leidschendam

Toen ik uiteindelijk voor de liefde  naar Den Haag verhuisd ben, heb ik daar een aantal jaar in het Hara Center gewerkt.

Maar per 1 mei 2019 heb ik mijn praktijk gevestigd in Leidschendam-Voorburg in ” de Uni ” aan de Jacob van den Eyndestraat en dat bevalt nog beter aangezien ik nu mijn eigen ruimte heb waar je meer je eigen sfeer kunt inbrengen.

U bent van harte welkom om een keer langs te komen of te bellen/mailen als u vragen hebt over acupunctuur, wat voor klachten ermee behandeld kunnen worden of voor een afspraak!

Tel: 06-4142 1791
Email: saskia.schuijt@gmail.com