Reviews

Schrijf zelf een review met je google account! Click hier. Of stuur Saskia een mail zodat zij de review hieronder kan plaatsen.

Saskia is een fijn mens met een bekwame, down-to-earth benadering van acupunctuur. Alles met heerlijke rust en een lekkere lach … Alle klachten waren na een paar behandelingen weg. Dankjewel Saskia!

25-6-2019 Leon – Algemeen 5*

Al geruime tijd last van inslaapproblemen en onrustig gevoel. Al bij het eerste bezoek een goed gevoel. Saskia is een hele prettige lieve vrouw, geeft rust, neemt de tijd, zeer vakkundig! Na een paar behandelingen is de onrust weg en het inslapen gaat een stuk beter. Ben heel erg tevreden.

21-3-2019 Mw S.B. – Slapeloosheid 5*

Ik vind Saskia’s begeleiding warm, open, met een glimlach en rust.

20-2-2019 Bianca – Algemeen 4*

Saskia is een lieve vrouw bij wie ik me gelijk op mijn gemak voelde. Ze heeft me erg goed geholpen bij het stoppen met roken. Ik ben de eerste weken erg goed en ontspannen doorgekomen en na 3 behandelingen nergens last van, eigenlijk direct al na de eerste behandeling!

16-10-2018 Inge – Stoppen mer roken 5*

Na flinke burn-out klachten een aantal sessies acupunctuur gehad bij Saskia, dit ter voorbereiding op het reintegratie proces. Was erg onder de indruk van de kennis en kunde van Saskia. Daarnaast een erg ontspannen sfeer, waarbij er goed naar je geluisterd wordt en de behandeling bijzonder op de persoon afgestemd is. Belangrijkste van alles, ik ben op dit moment met veel plezier weer aan mijn werk begonnen. De acupunctuur heeft daar zeker aan bijgedragen.

8-10-2018 G.B. – Burnout 5*

Na een traject van bijna 2 jaar met IUI en IVF heb ik bij Saskia een afspraak gemaakt. Na één behandeling, voedingsadviezen en drukpunten om thuis aan te pakken was het gelukt; eindelijk zwanger! Wat een fijn persoon en behandeling. Zo dankbaar!

17-9-2018 Rachel – Miskramen 5*

Zeer tevreden over mijn bezoekjes aan Saskia. Ze heeft me enorm geholpen met mijn slapeloosheid en mijn hoofdpijn. De behandeling verloopt altijd rustig, met een lekker kopje thee en heerlijk muziek op de achtergrond. Een echte aanrader!

26-5-2018 Sanne – Slapeloosheid 4*

Gestopt met roken! Inmiddels 5 maanden. Dankzij de bijzonder rustgevende, bemoedigende en ondersteunende houding/behandeling van Saskia!

13-11-2017 Monique – Stoppen mer roken 5*

Al jaren last van migraine, ook onder behandeling bij de hoofdpijnkliniek in het LUMC maar ook zij konden niets voor mij doen, behalve medicatie voorschrijven. Gestart met acupunctuur bij Saskia, en nu twee maanden verder, zijn de aanvallen beduidend minder en minder heftig en heb weer meer energie.

11-11-2017 Karin – Hoofdpijn 5*

Nadat ik een aantal malen bij KNO-artsen was geweest voor gehoorklachten en problemen met neus- en andere holtes ben ik naar alternatieven gaan zoeken. In tegenstelling tot de KNO-artsen luisterde Saskia wel heel goed naar mijn klachten en wist daar de juiste behandeling op af te stemmen. Bovendien is zij een heel prettig, rustig en vriendelijk persoon bij wie je je meteen op je gemak voelt.

8-8-2017 Ankie – Algemeen – 5*

Ik ken Saskia al geruime tijd maar had niet de illusie dat iets of iemand mij kon helpen met mijn slaapprobleem. Al jaren slaap ik slecht of helemaal niet. ( Doodmoe en niet in slaap kunnen komen of in slaap storten om 23.30u en dan wakker worden om 0.22u …..) Ben onder behandeling geweest bij een slaapcentrum. Het zou kunnen dat slaapapneus mij wakker houden. De cpap helpt echter niet bij het slapen wel tegen het snurken (volgens mijn vrouw). “Probeer het dan eens” heeft Saskia zo vaak gezegd maar ik had, eigenwijs als ik ben, geen vertrouwen in accupunctuur. Ik heb echter mogen ervaren dat na de eerste behandeling, in december 2016, ik al gelijk de eerste nacht tot 8 uur heb geslapen. In januari 2017 heb ik nog een behandeling gehad. Nog steeds gaat het slapen goed.

11-7-2017 Frans Palm – Slapeloosheid 5*

Last year I got in touch with Saskia after trying and failing to get pregnant for almost two years. Myself and my partner were about to start on the invasive journey of IUI/IVF when I decided to wait another few months whilst I tried acupuncture. It was marvelous! Saskia, was kind, calm and professional and was careful not to make any grand promises about falling pregnant. Instead, she guided me through the process of feeling healthy in my mind, eating well & taking care of my body. I never let my feet get cold now! This holistic approach worked wonders for me and within a few weeks I did indeed become pregnant. I now have a healthy baby son & I wouldn’t hesitate to get back in touch with Saskia for other health complaints.

4-4-2017 Natalie – Miskramen 5*

Saskia geeft je de volle aandacht en luistert goed. Zij is ook realistisch in wat wel of niet zou kunnen werken. In mijn geval, voor hooikoorts, werkte acupunctuur goed en ik kom in het voorjaar zeker terug.

6-12-2016 Henk – Hooikoorts 4*

Saskia Schuijt heeft vele jaren als acupuncturiste gewerkt in ons Centrum voor Integrale Geneeskunde in Amsterdam. Wij hebben Saskia daar leren kennen als een zeer kundig en gedreven behandelaar en ook als een geweldig mens en een bijzonder prettige collega. Ik kan iedereen zonder meer aanbevelen zich aan haar goede zorgen toe te vertrouwen.

23-11-2016 Paul Pelsma – Algemeen 5*

Het heeft mij vooralsnog enorm geholpen om van het roken af te komen. Daarnaast is Saskia een rustgevend persoon die je snel op je gemak laat voelen.

21-11-2016 Sabine – Stoppen mer roken 5*

Saskia is mijn inziens een vakkundig acupuncturist met een mooi luisterend oor. Samen maak je de balans op wat er nodig is, en die aanpak verandert tijdens de duur van de behandeling waar nodig; elke keer weer afgestemd op dat wat er op dát moment nodig is. Naast haar kennis en kunde, krijg je ook zelf praktische tips aangereikt om tussen de behandelingen door je lichaam daar waar nodig te kunnen ondersteunen. Die gecombineerde aanpak komt de heling ten goede en maakt ook dat je je lichaam beter leert kennen, en dus minder makkelijk in dezelfde kwaal terugvalt.

18-11-2016 Puck – Algemeen 4*

Acupunctuur helpt bij mij gelukkig heel goed voor de opvliegers in de overgang. Wat een verandering zeg. Het is zeker de moeite waard om bij Saskia langs te gaan . Door haar rustige en vriendelijke werkwijze voel je je beslist op je gemak bij haar. Ik vind haar geweldig.

11-11-2016 Bianca – Overgang 5*

In 2008/2009 kreeg ik last van blaasontstekingen, waarbij ik tot aan 2015 jaarlijks meerdere antibioticakuren moest hebben. Na vele onderzoeken bij de uroloog, medicatie en behandelingen ben ik in februari 2015 begonnen met acupunctuur bij Saskia Schuijt. Sinds die eerste behandeling heb ik tot op heden geen blaasontsteking meer gehad, wat uitzonderlijk is gezien mijn voorgeschiedenis. Ik ben begonnen met wekelijkse behandelingen, die nu afgebouwd zijn naar iedere 2 maanden. Ik ben ontzettend blij dat deze behandeling mij zo heeft geholpen en ik al ruim een jaar geen antibiotica meer hoef te slikken. Iedereen die te maken heeft met (chronische) blaasontsteking raad ik aan om te beginnen met acupunctuur! Daarbij raad ik de praktijk van Saskia Schuijt aan, een erg prettige omgeving, een professionele en gastvrije benadering waar je je gelijk op je gemak voelt.

5-4-2016 H.H. – Blaasontsteking 5*

When there were no conventional solutions available for my health issues I decided to explore the world of Acupuncture. At first I was a little worried as I thought it would be a very painful procedure, however, to my amazement, Acupuncture is on the contrary a very relaxing procedure and virtually pain free! Since beginning my treatment with Saskia some months ago I have found that not only has my health improved but also my mind. This is testament to Saskia’s professionalism, her friendly personality, and the calming environment in which she practices.

5-4-2016 J.B. – Stress/ Vermoeidheid 5*

Na onze eerste zoon lukte het steeds wel zwanger te raken, alleen het vruchtje bleef niet zitten. Ik had al zoveel miskramen gehad, dat ik inmiddels in een IVF traject was beland. Een vriendin vroeg of ik wel eens acupunctuur had overwogen. Haar zus met dezelfde problematiek was daarvoor bij Saskia Schuijt geweest en dat had toen goed geholpen… Eigenlijk had ik nooit iets met al die “alternatieve dingen” maar mijn kinderwens was groot. Eenmaal op de afspraak hadden we gesprekken over wat mij bezig hield, mijn voedingspatronen en gemoedstoestanden. Er werden een paar naalden geprikt. Geen centje pijn! Ook kreeg ik voedingsadviezen. Een tijdje bleef ik wekelijks komen voor de naaldjes. Gek genoeg voelde ik ik in mijzelf iets veranderen. Mijn stoelgang werd regelmatiger, ik werd veel rustiger en genoot van het leven. Ik voelde dat de energie in mijn hele lijf beter begon te stromen. Ik besloot een maand of twee geen IVF medicatie te nemen en gewoon eens een wijntje te nemen en te genieten van onze zomervakantie in Spanje. Bij de eerste IVF poging in oktober, was het raak. Alweer, maar nu bleef het vruchtje zitten. Ik ben blijven prikken totdat de eerste kritische periode voorbij was. Het was goed. Het warme eten ipv koud, en de betere doorstroming in mijn lichaam hadden bewerkstelligd dat er een heerlijk warm plekje was voor mijn ukkie en hij wilde daar blijven. Sceptici, zoals ik ook ooit was, zullen denken dat het ook wel zo was gelopen zonder acupunctuur. Maar zij hebben niet gevoeld wat ik voelde, echt een verschil in mijn lichaam. Er zijn geen garanties, maar ik heb er baat bij gehad. Nog steeds voel ik zelf mijn drukpunten als ik mijn spanning te veel op voel lopen. Een les voor het leven!

5-4-2016 Andrea – Miskramen 5*