Overgangsklachten

Net als veel vrouwen van een bepaalde leeftijd was ik op zoek naar een effectieve manier om van mijn overgangsklachten af te komen. Ik sliep al maanden heel slecht,  had gedurende de dag veel opvliegers, ik was er klaar mee. 

Na wat zoeken op internet sprak de site van Saskia mij direct aan en heb een afspraak gemaakt. Wat mij opviel was de rust die ze uitstraalt, ze neemt de tijd voor je en al duurt het soms  wat langer, dat maakt niet uit. 

De naaldjes gaan in je oor, bij je pols, enkels en knieen. Hier voel je overigens niets van. Direct na de 1e keer sliep ik stukken beter, 2e en 3e nacht ook. Hoe heerlijk was dat !

Saskia is een vakvrouw en straalt rust en warmte uit. Ze luistert oprecht naar je en doet er alles aan om je beter te maken. Nu, bijna een jaar verder, ga ik af en toe nog voor een behandeling.

Ik voel me weer energiek en fit, ben naar een andere sportschool gegaan en sport 2-3 per week….. En eindelijk 2 kilo afgevallen ! Ik ben Saskia enorm dankbaar, ze heeft me door deze vervelende fase geloodst.

20 november 2019 Suzet – Overgangsklachten 5*

Acupunctuur helpt bij mij gelukkig heel goed voor de opvliegers in de overgang. Wat een verandering zeg. Het is zeker de moeite waard om bij Saskia langs te gaan . Door haar rustige en vriendelijke werkwijze voel je je beslist op je gemak bij haar. Ik vind haar geweldig.

11-11-2016 Bianca – Overgangsklachten 5*