Miskramen

Na een traject van bijna 2 jaar met IUI en IVF heb ik bij Saskia een afspraak gemaakt. Na één behandeling, voedingsadviezen en drukpunten om thuis aan te pakken was het gelukt; eindelijk zwanger! Wat een fijn persoon en behandeling. Zo dankbaar!

17-9-2018 Rachel – Miskramen 5*

Last year I got in touch with Saskia after trying and failing to get pregnant for almost two years. Myself and my partner were about to start on the invasive journey of IUI/IVF when I decided to wait another few months whilst I tried acupuncture. It was marvelous! Saskia, was kind, calm and professional and was careful not to make any grand promises about falling pregnant. Instead, she guided me through the process of feeling healthy in my mind, eating well & taking care of my body. I never let my feet get cold now! This holistic approach worked wonders for me and within a few weeks I did indeed become pregnant. I now have a healthy baby son & I wouldn’t hesitate to get back in touch with Saskia for other health complaints.

4-4-2017 Natalie – Miskramen 5*

Na onze eerste zoon lukte het steeds wel zwanger te raken, alleen het vruchtje bleef niet zitten. Ik had al zoveel miskramen gehad, dat ik inmiddels in een IVF traject was beland. Een vriendin vroeg of ik wel eens acupunctuur had overwogen. Haar zus met dezelfde problematiek was daarvoor bij Saskia Schuijt geweest en dat had toen goed geholpen… Eigenlijk had ik nooit iets met al die “alternatieve dingen” maar mijn kinderwens was groot. Eenmaal op de afspraak hadden we gesprekken over wat mij bezig hield, mijn voedingspatronen en gemoedstoestanden. Er werden een paar naalden geprikt. Geen centje pijn! Ook kreeg ik voedingsadviezen. Een tijdje bleef ik wekelijks komen voor de naaldjes. Gek genoeg voelde ik ik in mijzelf iets veranderen. Mijn stoelgang werd regelmatiger, ik werd veel rustiger en genoot van het leven. Ik voelde dat de energie in mijn hele lijf beter begon te stromen. Ik besloot een maand of twee geen IVF medicatie te nemen en gewoon eens een wijntje te nemen en te genieten van onze zomervakantie in Spanje. Bij de eerste IVF poging in oktober, was het raak. Alweer, maar nu bleef het vruchtje zitten. Ik ben blijven prikken totdat de eerste kritische periode voorbij was. Het was goed. Het warme eten ipv koud, en de betere doorstroming in mijn lichaam hadden bewerkstelligd dat er een heerlijk warm plekje was voor mijn ukkie en hij wilde daar blijven. Sceptici, zoals ik ook ooit was, zullen denken dat het ook wel zo was gelopen zonder acupunctuur. Maar zij hebben niet gevoeld wat ik voelde, echt een verschil in mijn lichaam. Er zijn geen garanties, maar ik heb er baat bij gehad. Nog steeds voel ik zelf mijn drukpunten als ik mijn spanning te veel op voel lopen. Een les voor het leven!

5-4-2016 Andrea – Miskramen 5*